Levering & retouren

Leveringen binnen Nederland

Wanneer je een Lennie's Lane speelkleed hebt besteld wil je 'm natuurlijk zo snel mogelijk in huis hebben. We verzenden de kleden dagelijks op en sturen na je bestelling een bericht wanneer je het speelkleed in huis hebt. We verzenden met  DHL en PostNL en binnen Nederland rekenen we geen verzendkosten.

Leveringen buiten Nederland

Verzendingen naar het buitenland regelen we met PostNL, DPD en Deutsche Post. De levertijd hangt af van de locatie en via een trackingcode kun je de voortgang van je bestelling checken. De verzendbijdrage is net als de levertijd afhankelijk van de locatie. 

Retouren

Wil je een aankoop retourneren? Dat kan binnen 14 dagen na ontvangst. Stuur een mail naar hi@lennieslane.com en vermeld hierbij je naam, ordernummer, rekeningnummer en de reden van retour. Zodra je een bevestiging hebt ontvangen kun je het ongebruikte speelkleed terugsturen* ('t liefst in de originele verpakking) naar het retouradres dat in de bevestiging staat. Bij goed ontvangst maken we binnen 14 dagen het retourbedrag over op je rekeningnummer. 

*De verzendkosten van retourzendingen zijn voor de koper en we kunnen geen garantie geven op retourzendingen. (Tip: verzend met een track&trace code).